>

Posti ICT

Posti on yksi Suomen suurimmista verkkoympäristöistä ja meillä on yli 20 000 sisäistä käyttäjää palvelussamme. Posti ICT tukee mm. varastojen, myymälöiden, jakelukeskusten, ja lähes 500 pakettiautomaatin toimintaa.

Lisäksi

  • tuemme yli 250 ohjelmistoa ja yli 10 integraatioalustaa
  • palvelumme läpi kulkee miljoonia EDI-viestejä
  • toteutamme tuhansia integraatioita ja noin 2 500 muutosta vuosittain

Lue lisää: Posti uudistuu toimialan suuressa murroksessa

Yrjö Eskola

"Digitalisaatio on Postin kannalta kiistatta suurin markkinaa muuttava trendi. Haluamme ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Digitalisaatio tarkoittaa

  1. Tehokkaampia prosesseja, automaatiota, robotiikkaa
  2. Parempia palveluita, jotka ovat kokonaan digitaalisia tai niissä on digitaalinen elementti, kuten toimitusketjun seurantaan ja lähetysten ohjaukseen liittyvät palvelut
  3. Digitaalisuus mahdollistaa koko arvoketjun miettimisen uusiksi"

Yrjö Eskola, va. ICT- ja digitalisaatiojohtaja

Juha Turkki

"Tärkeässä asemassa ovat henkilöt, jotka kykenevät luomaan ja löytämään tietoteknisistä mahdollisuuksista ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin ja asiakkailta nouseviin tarpeisiin."

Paketti- ja logistiikkaliiketoiminnan ICT-toimintojen johtaja Juha Turkki

Sampsa Karjalainen

"Haluamme viedä esimerkiksi mobiilipalvelut sellaiselle tasolle, että kaikki palvelumme ovat käytettävissä mistä ja milloin vain päätelaiteriippumattomasti."

ICT-tuotannon johtaja Sampsa Karjalainen

Jukka Tiainen

"IT:n roolina on olla proaktiivinen keskustelukumppani niistä mahdollisuuksista, joita tekniikka ja digitaalisuus voivat liiketoiminnalle tarjota."

Sovelluskehityksen johtaja Jukka Tiainen