>

Jarkko, Business Controller

"Parasta on mahdollisuus oppia uutta"

Valmistuin Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 2016 tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. Keskityin opinnoissani erityisesti strategiseen johtamiseen, laskentatoimeen ja rahoitukseen.

Päätyöni on ollut vuodesta 2007 alkaen Postissa. Tällä hetkellä työskentelen business controllerina Kirjepalvelut-yksikössä taloussuunnitteluun ja -seurantaan liittyvien tehtävien parissa. Aloitin Posti-urani vastavalmistuneille suunnatusta trainee-ohjelmasta, jonka jälkeen olen ehtinyt työskennellä muun muassa business managerin, kehityspäällikön ja tuoteryhmäpäällikön tehtävissä.

Parasta Postilla on ollut mahdollisuus oppia todella paljon uutta ja tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Posti on myös hyvä näköalapaikka suuren konsernin liiketoimintaprosesseihin, päätöksentekomekanismeihin ja johtamiseen. Isolla yrityksellä on haasteensa, mutta Posti on kuitenkin paljon dynaamisempi organisaatio kuin ulkopuolinen voisi kuvitella.

Posti on työnantajana hyvin monipuolinen: täällä voi tehdä melkein mitä tahansa oman kiinnostuksen mukaisesti. Koen, että saan vaikuttaa asioihin ja hyödyntää kaikissa työtehtävissäni omia vahvuusalueitani. Uuden oppiminen takaa myös jatkuvan työssä kehittymisen.