Keräämme jälleen yhdessä Partioaitan kanssa takkeja asunnottomille

27.09.2021

main_image

Suomessa on tuhansia asunnottomia ja yksi aivan konkreettinen tarve ilmojen kylmetessä on lämmin talvitakki. Partioaitta järjestää jälleen tänä vuonna perinteisen takkikeräyksen ja jakaa lämpimiä talvitakkeja tarvitseville pitkin syksyä ja talvea. Posti ja Transval ovat kolmatta vuotta keräyksessä kumppaneina mukana.

Paikallisten keräyspisteiden lisäksi takkilahjoituksen voi tehdä myös postitse. Varastoillamme vastaanotamme takit, niputamme ne rullakoihin ja toimitamme rullakot haluttuihin pisteisiin.

Postitse lähetetyt lahjoitukset ohjataan niille alueille, joissa omaa keräyspistettä ei ole sekä tapahtumiin ja toimijoille, joissa avun tarve on suurin. Lähetä siis tarpeettomaksi jäänyt ehjä, puhdas ja lämmin takki maksutta Postin kautta.

Lahjoita lämmin, ehjä ja puhdas takkisi postittamalla se 6.10.2021 mennessä. Käytä takkikeräyksen logistiikkatunnusta 612564, jolloin lähetys ei maksa sinulle mitään. Tänä poikkeuksellisena vuonna vuosittaisen Asunnottomien yö -tapahtuman lisäksi takkeja jaetaan pitkin syksyä ja talvea.

Viime vuonna lahjoituksena saatiin yhteensä 4713 takkia, ja ne jaettiin yhteistyössä Vailla vakinaista asuntoa ry:n ja muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa.

Lue ohjeet ja lisää keräyksestä osoitteessa https://www.partioaitta.fi/hyvakiertamaan/