Itella Oyj vaihtaa nimensä Posti Group Oyj:ksi

13.08.2014

ITELLA OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 13.8.2014, KELLO 09.00

Itella Oyj vaihtaa toiminimensä Posti Group Oyj:ksi 1.1.2015 lähtien. Posti palvelee jatkossa yhdellä palvelubrändillä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita. Muutos parantaa entisestään asiakaskokemusta ja selkeyttää yhtiön identiteettiä suomalaisena postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluyrityksenä.

Itellan ylimääräinen yhtiökokous on tehnyt päätöksen konsernin toiminimen vaihtamisesta. Itella Oyj:n uusi nimi on 1.1. 2015 alkaen Posti Group Oyj.

Nimenmuutoksen myötä Itella luopuu kahden brändin käytöstä kotimaassa. Nykyisin Itella toimii Suomessa Posti-nimellä kuluttaja-asiakkaille ja Itella-nimellä yritysasiakkaille. Ensi vuodesta lähtien Postista tulee Suomessa yhtiön ainoa brändi, joka palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita.

Nimenmuutos on osa yhtiön uutta vuoteen 2020 ulottuvaa visiota. Uusi nimi vahvistaa konsernin identiteettiä postin, logistiikan ja verkkokaupan palvelujen tarjoajana. Konsernin posti- ja logistiikkatoiminnot keskittyvät Suomen ja lähimarkkinoiden palvelemiseen.

Konsernin ulkomaiset logistiikkaliiketoiminnot jatkavat toistaiseksi Itella-nimellä. Taloushallinnon ulkoistus- ja automatisointipalveluja tarjoava OpusCapita jatkaa omalla nimellään Posti Group Oyj:n alakonsernina.

 

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Heikki Malinen
Johtaja Pirjo Kaasinen, markkinointi ja viestintä
Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366

 

 

 

Itella vaihtaa nimensä Postiksi 1.1.2015 lähtien, konsernin toimitusjohtaja Heikki Malinen kertoo videossa.