Uusi Postin noutopiste tuo Kuopion Päivärannan asiakkaiden paketit lähemmäs

08.05.2017

Posti avaa palvelupisteverkoston uudistuksen myötä lisää Postin noutopisteitä. Kuopiossa Postin noutopiste aloittaa Päivärannan K-citymarketissa 13.6.2017 klo 10 (os. Päivärannantie 18, 70420). Tähän saakka alueen asiakkaiden noudettavat postilähetykset ohjautuvat Kauppakadun postiin.

Postin noutopiste K-citymarketissa tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja muut postilähetykset. Noutopiste palvelee myymälän pitkien aukioloaikojen mukaan ja lähetyksiä voi noutaa aiempaa lähempää. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. Paketin postimaksun voi halutessaan maksaa valmiiksi verkossa osoitteessa www.posti.fi/lahettaminen.

K-citymarket Päiväranta palvelee ma-la klo 8-21 ja su klo 10-21.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Posti etsii palveluvaihtoehtoja, jotka sopivat mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuhun arkiasiointiin, esimerkiksi ruokaostosten yhteydessä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit