Posti vahvistaa palvelujaan yrityksille Iisalmessa

23.01.2017

Posti monipuolistaa palvelupisteverkostoaan Iisalmessa avaamalla Postin yrityspisteen uuteen jakeluterminaaliin osoitteeseen Antinkatu 10, 74120 IISALMI maanantaina 6. helmikuuta 2017. Iisalmen perusjakelu muuttaa Teollisuuskadulta jakeluterminaaliin Antinkadulle jo tammikuun lopulla.

Paikallisten yritysten tarpeeseen kehitetty yrityspiste nopeuttaa lähetysten jättämistä. Postin yrityspisteeseen voi jättää jonottamatta valmiiksi maksettuja sekä sopimuksen mukaan laskutettavia lähetyksiä. Kaikki postilokerot siirtyvät torin R-kioskilta yrityspisteeseen, ja jatkossa lähetykset voi jättää Postin yrityspisteeseen samalla, kun noutaa postin postilokeroista. Yrityspisteessä asiointi on sujuvaa, ja pysäköintitilaa on sisäänkäynnin edessä.

Iisalmessa kaikki postipalvelut tarjoaa K-citymarket Iisalmi (os. Eteläntie 4, 74130 Iisalmi) ja torin R-kioski (os. Kauppakatu 17, 74100 Iisalmi). Iisalmessa on lisäksi kolme Postin pakettiautomaattia, joihin myös yritykset voivat Postin sopimusasiakkaina jättää lähetyksiä. Pakettiautomaatit sijaitsevat Prismassa, K-citymarketissa ja K-supermarket Torikulmassa.

Postin perusjakelun toiminta käynnistyy Antinkadulla 23. tammikuuta 2017. Terminaalissa työskentelee kaikkiaan noin 50 Postin työntekijää.

- Saamme jakelulle nyt uudet ja ajanmukaiset tilat. Terminaali on merkittävä Postin toimintakokonaisuus, joka pitää sisällään postinlajittelu-, jakelu- ja kuljetustoiminnot, Postin tuotantoesimies Kari Pirhonen kertoo.