Posti tarjoaa kesätyötä 2 400 nuorelle ympäri Suomen

20.04.2017

Kesätyö

Tänä kesänä Posti tarjoaa työpaikan noin 2 400 kesätyöntekijälle ympäri Suomen. Kesäapua tarvitaan lomakauden ajaksi etenkin postin- ja sanomalehtien varhaisjakeluun, mutta myös lajitteluun, kuljetukseen, varastoihin ja toimistotehtäviin.

- Olemme Suomen suurimpia työnantajia ja meille on tärkeää, että voimme työllistää ison joukon nuoria ympäri Suomen. Isona talona pystymme tarjoamaan paljon erilaisia työtehtäviä eri alojen osaajille. Kesätyö voi olla polku myös pidempään työsuhteeseen. Osa jatkaa meillä esimerkiksi osa-aikatyössä opiskelujen ohessa, kertoo Ville Hakala Postin rekrytoinnista.

Posti Group työllistää yhteensä noin 20 500 henkilöä, joista Suomessa noin 16 000. Viime vuonna kesätyöpaikkoihin saapui yhteensä yli 7 000 hakemusta.

- Vaikka maailma muuttuu, ja Posti sen mukana, olemme pystyneet tarjoamaan vuosikymmenten ajan kymmenille tuhansille nuorille tärkeän työkokemuksen vastuullisen työnantajan palveluksessa. Luotettavia ja asiakaspalvelusta pitäviä työntekijöitä tarvitsemme tulevaisuudessakin, Ville Hakala muistuttaa.

Kesätyöpaikkojen määriä eri puolilla Suomea:


Kysy kesätöistä – Posti vastaa Periscopessa

Haku kesätyöpaikkoihin on paraikaa käynnissä, ja osassa tehtäviä haku jatkuu toukokuun loppupuolelle saakka. Kesätyöpaikoista, työnhausta ja Postilla työskentelystä voi kysyä tarkemmin Periscope-lähetyksessä perjantaina 21.4. klo 15.

- Haluamme olla helposti lähestyttäviä ja tuoda myös rekrykanavamme tähän päivään. Periscopessa kerromme tarkemmin, millaista meillä Postissa on ja millainen on vaikkapa postinjakajan päivä. Samalla se on myös hakijoille tilaisuus kysyä kesätyöpaikoista. Lupaamme kertoa myös vinkkejä työnhakuun, Ville Hakala kertoo.

Lähetystä voi seurata kännykällä tai selaimella osoitteesta periscope.tv/postigroup tai Twitterin kautta @PostiGroup-tililtä.

Mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Posti on edellisvuosien tapaan mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan myötä Posti sitoutuu noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita:


Postin kesätyöntekijöiltä edellytetään pääsääntöisesti 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa. Tarkemmat ohjeet ja hakuajat kannattaa tarkistaa työpaikkailmoituksesta. Kaikki avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta posti.com/tyopaikat.

Vastuullinen kesäduuni