Mynämäen postipalvelut siirtyvät Valintatalosta HaNi-Halliin, K-Supermarkettiin avataan SmartPost-pakettiautomaatti

18.05.2017

Mynämäen postipalvelut siirtyvät lopettavasta Valintatalosta urheilukeskus HaNi-Halliin. Postipalvelut saa HaNi-Hallista maanantaista 29.5.2017 klo 13 alkaen. HaNi-Halli palvelee postiasioissa aukioloaikojensa mukaisesti arkisin iltapäivä- ja ilta-aikaan. Valintatalossa postipalvelut jatkuvat perjantaihin 26.5.2017 klo 16 saakka.

HaNi-Hallista voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Postilokerot muuttavat Valintatalosta K-Supermarketin yhteyteen.

K-Supermarketin SmartPostista voi noutaa lähetyksiä

Posti parantaa pakettipalvelujen saatavuutta Mynämäellä K-Supermarketin uudella SmartPost-pakettiautomaatilla. Pakettiautomaatti otetaan käyttöön kesäkuun toisella viikolla. Pakettiautomaattiin toimitetaan lähialueen postista noudettavia paketteja. Näin esimerkiksi verkkokauppaostoksia voi noutaa myös viikonloppuisin K-Supermarketin aukioloaikojen mukaan. Vastaanottaja saa paketista saapumisilmoituksen, jossa kerrotaan paketin noutopaikka.

- Olemme hyvin iloisia, että saimme Mynämäelle postipalveluihin erinomaiset yhteistyökumppanit. Ratkaisu tarjoaa asiakkaille toimivan kokonaisuuden ydinkeskustassa. Mynämäkeen on toivottu kovasti pakettiautomaattia, joka tarjoaa käyttäjille noutomahdollisuuden viikon jokaisena päivänä, sanoo Postin kehityspäällikkö Kirsi Laakso.

SmartPostiin voi jättää valmiiksi verkossa maksettuja paketteja. Postin verkkopalvelun paketille antama Helposti-koodi kirjoitetaan tarraan paketin päälle. Tarroja Helposti-koodille saa posteista. Tutustu palveluun: www.posti.fi/lahettaminen.

Asiakkaat pitävät IROResearchin toteuttamassa tutkimuksessa Postin pakettiautomaatteja helppoudessa, nopeudessa ja aukioloajoissa maan parhaimpina pakettien noutopaikkoina.

Verkko- ja mobiilipalvelut sujuvaan lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Pakettien vastaanottamisessa auttaa Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion paketin perilletulopäivästä ja kellonajasta. Jos on tilannut lähetyksen Postin pakettiautomaattiin, sovellus ilmoittaa lähetyksen saapuneen ja kertoo lokerokoodin pakettiautomaatille. Posti-sovelluksen voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta.

Mynämäen postipalvelujen uudet yhteystiedot:

HaNi-Halli, os. Keskuskatu 35, 23100 Mynämäki
Avoinna: 1.6. - 11.8. ma-pe klo 14-19 ja 14.8. alkaen ma-to klo 13-21 ja pe 13-20.

K-Supermarket Mynämäki, os. Keskuskatu 27, 23100 Mynämäki
Avoinna: ma-la 7-21 ja su 10-21

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla: www.posti.fi/postit