Mäntyharjun kunnan ruokakuljetukset Postille

16.08.2017

Posti aloitti kesäkuun 2017 alussa Mäntyharjun kunnan ruokakuljetukset. Mäntyharjun terveyskeskuksen keittiössä valmistettuja aterioita toimitetaan kunnan päiväkotiin, kyläkouluun, iltapäiväkerhoihin ja palvelukeskukseen. Kaikki toimitukset on etukäteen reititetty ja aikataulutettu. Palveluun sisältyy myös kuljetusastioiden palautukset.

─ Tiesimme, että Posti pystyy hoitamaan ruokakuljetukset hyvin ja se noudattaa tarkasti alan säädöksiä, asetuksia ja suosituksia. Meille on tärkeää, että palvelun laatu pysyy tasaisena ja että toimitukset tapahtuvat tarkasti aikataulun mukaan säällä kuin säällä. Postin palvelu on tuntunut asiakaslähtöiseltä alusta asti ja yhteistyö luottamukselliselta, toteaa tuotantopäällikkö Eija Pesonen Mäntyharjun kunnasta.

Posti toteuttaa ateriakuljetuksia tällä hetkellä noin 100 paikkakunnalla. Se vie vuodessa kaksi miljoonaa ateriaa koteihin ja päivittäin 500 000 ateriaa päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin ja muihin kuntien toimipisteisiin.

Kaikki Postin tarjoamat alueelliset ateriakuljetukset ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, jolloin kuljetusajat ja paikat sekä toimintatavat on sovittu asiakkaan tarpeen mukaan. Posti koetaan tutuksi ja luotettavaksi kuljetuskumppaniksi. Vuoden 2015 alusta alkaen kaikki Postin palvelut Suomessa ovat 100 % hiilineutraaleja.