Postin palvelupisteverkosto kasvaa Oulussa uudella noutopisteellä

16.03.2016

– postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Postin noutopiste tuo paketit lähemmäs postinumeroalueen 90220 asiakkaita, kun S-market Kastelliin avataan Postin noutopiste 10. toukokuuta. S-marketissa palvelee myös Postin pakettiautomaatti. S-market on avoinna joka päivä pitkään, maanantaista lauantaihin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 10-21.

S-market Kastelli
Aapistie 2
90220 Oulu

Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja muut lähetykset. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein. Paketin postimaksun voi halutessaan maksaa valmiiksi verkossa osoitteessa www.posti.fi/lahettaminen.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Oulussa postipalveluja tarjoaa uuden noutopisteen lisäksi 18 postia ja 20 Postin pakettiautomaattia. Postin verkostoon kuuluu yhteensä yli 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä.

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.