Postin palvelupisteverkosto kasvaa Helsingissä Munkkiniemen uudella noutopisteellä

16.05.2016

Postin noutopiste tuo paketit lähemmäs postinumeroalueen 00330 ja 00340 asiakkaita, kun R-kioski Munkkiniemi avaa Postin noutopisteen 13.6.2016.

R-kioski Munkkiniemi
Munkkiniemen puistotie 22
00330 Helsinki

avoinna: ma-pe 6.45-21.30, la 7.45-21.30 ja su 9-21.30

Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat paketit ja muut lähetykset. Postin noutopisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteestä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä tai hinnoitella lähetykset noutopisteessä postimerkein.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu yhteensä yli 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä.

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta: posti.fi/postit.