Laitilan Valintatalon posti 23800 muuttaa helmikuussa S-markettiin

19.12.2016

Posti 23800 LAITILA tarjoaa postipalveluita Valintatalossa (os. Kaukolantie 15) 6.2.2017 klo 16 saakka.

Posti muuttaa S-market Laitilaan (os. Kauppakatu 8, 23800 Laitila) 7.2.2017, jolloin postipalveluita saa kello 10 alkaen. Posti palvelee kaupan aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 7-21 ja sunnuntaisin kello 10-20.

S-market Laitilasta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita. S-market Laitilassa toimii entuudestaan Postin pakettiautomaatti, josta pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen on erityisen nopeaa.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu noin 1 400 palvelupistettä. Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä.

Kotimaan pakettien lähettämisessä voi käyttää Postin verkkopalvelua ja uutta Helposti-koodia. Valmiiksi verkossa maksetun lähetyksen voi jättää Helposti-koodin kera jonottamatta mihin tahansa postiin tai pakettiautomaattiin, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää. Tutustu palveluun: posti.fi/lahettaminen.

Kaikkien postien sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta posti.fi/postit.