Posti on mukana SuomiAreenassa

03.06.2015

Posti on mukana tämän kesän suurimmassa yhteiskunnallisessa keskustelutapahtumassa, SuomiAreenassa. Posti järjestää Porissa pidettävässä tapahtumassa talouspaneelin, jossa keskustellaan miten digitalisaatio muuttaa kauppaa ja taloutta.

MTV ja Porin kaupunki järjestävät SuomiAreenan jo kymmenettä kertaa ja siitä on kasvanut vuosien mittaan kesäkauden tärkein keskustelufoorumi Suomessa. Viikon mittaisessa tapahtumassa pidetään noin 150 pienempää ja isompaa tilaisuutta.

Postin paneelikeskustelu on perjantaina 17. heinäkuuta kello 14 ja se keskittyy pohtimaan verkkokaupan ja digitalisaatiokehityksen vaikutuksia talouteen ja kaupan alalle.

Paneelissa ovat keskustelemassa Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen, uusi elinkeinoministeri Olli Rehn, Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala ja Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen. Paneelin juontaa Amcham Finlandin toimitusjohtaja Kristiina Helenius.

-Posti osallistuu nyt ensi kertaa SuomiAreenaan. Paneelissa on kiinnostavia vaikuttajia keskustelemassa hyvin ajankohtaisesta teemasta, digitalisaatiosta ja verkkokaupasta. Tulossa on erittäin kiinnostava keskustelutilaisuus, uskoo Postin sidosryhmäjohtaja Timo J. Anttila.

Postin paneeliin kuten kaikkiin muihinkin SuomiAreenan tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Posti toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan paneelia, joka pidetään Kauppakeskus BePopissa Porin ydinkeskustassa.

SuomiAreena käynnistyy 11. heinäkuuta ja päättyy 17. heinäkuuta.