Posti jatkaa Palloliiton pääyhteistyökumppanina

10.03.2015

Suomen Palloliitto ja Posti Group Oyj ovat solmineet jatkosopimuksen, jonka myötä Posti jatkaa SPL:n pääyhteistyökumppanina. Yhteistyö on alkanut jo vuonna 1994.
 
Posti on ollut pitkäjänteisesti mukana niin huippujalkapallossa kuin ruohonjuuritasollakin. Yhteistyön aikana kansainväliseen maineeseen ja menestykseen ovat nousseet lukuisat suomalaispelaajat niin miesten kuin naistenkin A-maajoukkueesta. Siltaa tulevaisuuden menestykseen rakentaa myös Postin vahva osallistuminen Palloliiton grassroots-työhön.
 
Sopimuksen myötä valtakunnallinen juniorijalkapallon seurakehityshanke, Osoitteena Futis, jatkuu Palloliiton ja Postin järjestämänä. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa lasten seuratoiminnan laatua ja kasvattaa hankeseurojen harrastaja- ja seuratoimijamäärää. Vuonna 2014 hankeseuroissa järjestettiin lähes 400 koulu- ja päiväkotifutistapahtumaa ja hankkeiden kautta seuroihin on tullut lähes 2 000 uutta tyttö- ja poikapelaajaa.
 
- Posti on ollut jo pitkään mukana kotimaisessa jalkapallossa sen eri tasoilla. Ilman Postin tukea, sitoutumista ja innostunutta yhteistyötä toimintamme kehittäminen huippu- ja juniorijalkapallossa ei olisi ollut tässä laajuudessa mahdollista. Alkanut vuosi on jälleen jännittävä Huuhkajien taistellessa EM-turnauspaikasta ja naisten A-maajoukkueen aloittaessa oman EM-karsintansa. Liiketoimintapuolella Posti tarjoaa meille myös kattavat logistiikkapalvelut, jotka helpottavat kaupallisten ratkaisuidemme kehittämistä, Suomen Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoo.
 
- Pitkäaikainen yhteistyö on molempien osapuolten etu. Olemme saaneet nauttia ainutlaatuisista hetkistä suomalaisen jalkapallon parissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. On hienoa, että avullamme tuhannet lapset ja nuoret löytävät liikunnan ilon joukkuepelistä, brändi- ja markkinointijohtaja Pirjo Kaasinen Postista sanoo.
 
Lisätietoja:
SUOMEN PALLOLIITTO
Kalle Seire, myynti- ja markkinointipäällikkö
040 505 5619
kalle.seire(a)palloliitto.fi
 
POSTI GROUP OYJ
Pirjo Kaasinen, brändi- ja markkinointijohtaja
Posti MediaDesk: 020 453 3366