Posteihin uudet, opastavat kalusteet - Isku kalustaa noin 1000 postia

10.09.2015

Isku Interior Oy kalustaa kaikki Suomen postit vuoden 2017 loppuun mennessä. Tarjouskilpailu käynnistyi alkuvuodesta 2015 ja ensimmäiset pilottikohteet ovat valmistuneet. Kalustettavia kohteita on yhteensä noin 1000.

- Iskun palvelu pitää sisällään palvelukuvauksen mukaisten uusien kalusteiden suunnittelun, valmistamisen, kuljettamisen asennuspaikkakunnille, asennukset ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen. Voitettu kilpailutus tuo työtä Lahden tehtaalle ja on uusi alue Iskulle. Tähän suuntaan haluamme laajentua jatkossa, toteaa Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

Postin palvelupisteverkoston uudistus tähtää parempaan asiakaskokemukseen ja palvelujen saatavuuteen. Yli 90 % posteista toimii kumppaniyrityksissä, jotka tarjoavat laajat aukiolot viikon jokaisena päivänä. Uusista kalusteista muodostetaan erilaisia kokonaisuuksia eri myymälöiden tarpeisiin. Kalusteet parantavat postipalvelujen hahmottamista ja sisältävät opastavia elementtejä. Postin ilme on uudistuksen myötä sama kaikissa Postin palvelupisteissä.

- Kalusteuudistus palvelee asiakkaitamme, kun Postin oranssi näkyy ja erottuu myymälän muista palveluista. Lisäksi on mietitty, miten palveluja on sujuvaa käyttää, esimerkiksi pakata lähetys tai jättää paketti kuljetukseen. Meistä on hienoa tehdä yhteistyötä kotimaisen, laadukkaan valmistajan kanssa, verkostojohtaja Anna Lehtonen Postista kertoo.

Kuva: K-citymarket Sellossa Espoossa avattiin uusi posti syksyn alussa.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys.Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisiasisustusratkaisuja sekä koteihin että kouluihin,toimistoihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Koko Suomen kattavanIsku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-Idässä. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevatLahdessa. Isku noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä: Isku saiISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä alalla, jatänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaikenIskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksenperiaatteiden mukaan tuotettua.

Posti tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen monipuolisen ja maanlaajuisen 1 400 palvelupisteen verkoston. Postien lisäksi asiakkaita palvelevat Postin yrityspisteet, pakettiautomaatit ja lukuiset postimerkkien jälleenmyyjät. Postin verkkopalveluita ovat muun muassa sähköinen postilaatikko Netposti ja lähettämisen ja muuttamisen verkkopalvelut.