Strålfors Information Logistics Oy ja Itella Oyj:n Netposti-palvelut solmivat yhteistyösopimuksen

19.11.2007

Netposti-palvelut ja Strålfors Information Logistics Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Netpostin hyödyntämisen Strålfors Information Logisticsin yritysasiakkaille.

Nyt allekirjoitetun yhteistyösopimuksen ansiosta kuluttajalla on mahdollisuus vastaanottaa yhä useampia kirjeitä sähköisesti Netpostiin. Tulostusoperaattoreiden kautta kulkee yli 60 prosenttia kuluttajakirjeistä.

Kuluttajan sähköinen asiointipalvelu Netposti tarjoaa turvallisen ja maksuttoman tavan hoitaa arkipäivän asioinnin ja asiaviestinnän yhdessä internet-palvelussa. Palvelu sisältää virtuaalisen postilaatikon, yli tuhat viranomaislomaketta ja sähköisen arkiston kuudeksi vuodeksi. Netposti-palvelussa on yli 2 000 lähettäjäyritystä, sitä käyttää noin 115 000 kuluttajaa ja vuonna 2007 sinne välitetään noin miljoona kirjettä.

– Netpostin ja Strålforsin yhteistyösopimuksen myötä Netpostin käyttäjät saavat yhä useampia kirjeitä Netpostiinsa. Kuluttajan arkielämää helpottaa, kun hän voi siirtää kaiken arkipäivän asiointinsa yhteen sähköiseen palveluun, olipa kyse laskuista, palkkalaskelmista tai muusta asiaviestinnästä, Netposti-palvelujen kehitysjohtaja Pasi Ketonen toteaa.


Lisätietoja:
Itella Oyj, Netposti-palvelut, kehitysjohtaja, Pasi Ketonen, puh. 040 820 8808, pasi.ketonen@posti.fi
Strålfors Information Logistics Oy, toimitusjohtaja Tommi Hänninen,
puh. 010 408 4141, tommi.hanninen@stralfors.fi


Strålfors on IT-keskeinen graafisen taustan omaava BtoB-yritys, joka toimii tiedonvälityksen alueella kokonaisratkaisujen toimittajana. Strålfors kehittää, tuottaa ja toimittaa järjestelmiä, palveluita ja tuotteita yrityksille ydintärkeän tiedon liikkumisen/kommunikaation kentässä.

Itella-konserni on älykkään logistiikan palveluyritys, joka tarjoaa ratkaisuja tieto- ja materiaalivirtojen hallintaan. Konserni toimii yhdeksässä Pohjois-Euroopan maassa ja palvelee kuluttaja-asiakkaita Suomessa Posti-nimellä. Netposti-palvelut liiketoimintayksikkö kehittää ja markkinoi innovatiivisia kuluttajan sähköisen asioinnin palveluita.