Itella ostaa ruotsalaisen logistiikkayrityksen PS Logistics AB:n

11.07.2007

Itella ostaa ruotsalaisen logistiikkayrityksen PS Logistics AB:n. Boråsissa sijaitsevan yrityksen liikevaihto on noin 80 miljoonaa kruunua. Sillä on 22 työntekijää, joiden asemaan kaupalla ei ole vaikutusta. Myyjänä on yrityksen toimitusjohtajan Stefan Petterssonin ja liettualaisen Transekspedicija-yrityksen omistama holding-yhtiö.

PS Logistics AB tarjoaa rahti-, varastointi- ja sopimuslogistiikan palveluita. Kauppa vahvistaa Itella Logistiikan asemaa Ruotsissa erityisesti Baltiaan ja Itä-Eurooppaan suuntautuvassa rahtiliikenteessä. Itella Logistiikan toiminta laajenee samalla Ruotsissa sopimuslogistiikkaan.

”Itella Logistiikan kotimarkkina on Itämeren alue, missä olemme tällä hetkellä yksi johtavista logistiikkayrityksistä. PS Logisticsin osto parantaa asemaamme Ruotsissa vahvistamalla nykyistä liiketoimintaamme ja tuomalla mukaan uusia liiketoiminta-alueita. Samalla saamme vahvistusta Baltian toimintoihimme”, johtaja Joni Sundelin Itella Logistiikasta toteaa.

Yritys siirtyy Itella Logistiikan omistukseen 1. elokuuta 2007.

Itella-konserniin kuuluu tällä hetkellä Ruotsissa rahti- ja huolintayritys Itella Logistics AB sekä informaatiologistiikan yritys Itella Information AB.

Lisätietoja:
johtaja Joni Sundelin, Itella Logistiikka, puh. +45 2999 8120
toimitusjohtaja Stefan Pettersson, PS Logistics, puh. +46 33 20 52 06