>

Kiinteistöt

Posti Kiinteistöt Oy on Posti Group Oyj:n kokonaan omistama tytäryhtiö, johon on keskitetty konsernin kaikkien Suomessa sijaitsevien kiinteistöjen omistus ja hallinta.
 
Vastuullamme on noin 900 000 neliömetrin laajuinen kiinteistökanta, johon kuuluu Postin lajittelukeskusten, jakelupisteiden, varastojen ja muiden tuotantolaitosten ohella toimistotilat ja myymälät. Niistä noin 40 prosenttia on Postin omistuksessa ja loput ovat vuokrakohteita. Kohteita on yhteensä 560 eri puolilla Suomea. Yhtiössämme työskentelee 22 kiinteistöammattilaista.
 
Posti Kiinteistöjen tehtävänä on

  • ratkaista Postin tilatarpeet 
  • tukea Postin liiketoiminnan kilpailukykyä ja kannattavuutta tarjoamalla heille yhdessä kumppaniemme kanssa laadukkaat ja kustannustehokkaat tilaratkaisut
  • kasvattaa Postin kiinteistöomistuksen arvoa ja hallita kiinteistöihin sitoutuvaa pääomaa aktiivisesti
  • olla luotettava kumppani myös ulkoisille toimitila-asiakkaillemme.

Postin sisällä olemme palveluntarjoaja, jolta liiketoiminnat ja muut yksiköt vuokraavat toimitilansa ja jolta he saavat kaikki tarvittavat kiinteistö- ja ylläpitopalvelut. Vastaamme myös uudisrakennuttamisesta ja muusta kiinteistöihin ja toimitiloihin liittyvästä kehitystyöstä yhteistyö- ja alihankkijaverkostoa hyödyntäen.
 
Posti Kiinteistöjen toiminnan pääfokus on tällä hetkellä Suomessa. 

Yhteyshenkilöt:

  • Toimitusjohtaja Jarkko Ämtö, puh. 050 465 0973, etunimi.sukunimi@posti.com
  • Vuokrausasiat: vuokrauspäällikkö Nina Suhonen, puh. 040 572 5991, etunimi.sukunimi@posti.com