Posti korkeimmalle mahdolliselle tasolle EcoVadiksen vastuullisuusarvioinnissa

20.05.2021

main_image

Maailman johtava yritysten vastuullisuutta arvioiva taho, EcoVadis, on arvioinut Postin korkeimmalle mahdolliselle platinatasolle. Pisteillä 77/100 sijoitumme arvioitujen yritysten joukossa maailman parhaimman prosentin joukkoon.

EcoVadis arvioi Postin vastuullisuutta neljästä näkökulmasta: ympäristövastuu, työelämän käytännöt, toiminnan eettisyys ja kestävän kehityksen mukainen hankinta. Arviointikriteerit perustuvat kansainvälisiin yritysvastuukriteereihin, kuten GRI, YK:n Global Compact:n ja ILO:n periaatteisiin ja ISO 26000 -standardiin. Arviointia valvoo kansainvälinen tieteellinen komitea.

Postilaisia on melkein 21 000 ja aivan jokainen on tehnyt työtä tämän saavutuksen eteen. Esimerkiksi ympäristön eteen olemme tehneet työtä jo pitkään: sähköautoilun aloitimme 80-luvulla ja ensimmäinen ympäristöohjelmamme on 90-luvun lopusta.

Tänä päivänä teemme yhdessä joka päivä konkreettisia tekoja niin ihmisten kuin ympäristön hyvinvoinnin eteen – hyvän koosteen viimevuotisista tekemisistä voi lukea vaikka tuoreesta vastuullisuusraportistamme.