Posti ainoana suomalaisyhtiönä finaaliin World Sustainability Awards -vastuullisuuskilpailussa

11.08.2021

main_image

Posti on valittu ainoana suomalaisyhtiönä finalistiksi kansainvälisessä World Sustainability Awards -vastuullisuuskilpailussa. Posti on finaalissa päästövähennyssarjassa kuuden muun yhtiön, muun muassa Heinekenin ja Bayerin, kanssa. Voittaja ilmoitetaan 13. lokakuuta.  

World Sustainability Awards on yhdessä arvostetun vastuullisuusarvioija EcoVadiksen kanssa järjestetty kilpailu, jossa kansainvälinen raati palkitsee yhtiöitä 12 vastuullisuussarjassa kuten päästövähennys, kiertotalous ja ihmisoikeudet. 

Posti vähensi viime vuoden loppuun mennessä päästöjään 34 prosentilla vuoteen 2007 verrattuna. Postin nykyinen tavoite on omien päästöjen nollaaminen vuoteen 2030 mennessä. 

“Kuten olemme juuri tuoreesta IPCC:n raportista kuulleet, ilmastotoimien on oltava entistäkin kunnianhimoisempia. Siksi olemme iloisia, että Postin pitkäaikainen työ ympäristön hyväksi ja tiukat ilmastotavoitteemme on noteerattu myös kansainvälisenä esimerkkinä tässä kilpailussa”, sanoo Postin vastuullisuusjohtaja Noomi Jägerhorn. 

Kaikki finalistit löytyvät kilpailun verkkosivuilla osoitteessa https://awards.worldsustainabilityleaders.com/finalists/