>

Palautekanava

Tällä lomakkeella voit esittää kysymyksiä Postin työntekijän toimintaohjeesta tai ilmoittaa jos epäilet lakien, viranomaismääräysten tai toimintaohjeidemme vastaista toimintaa. Jos mahdollista, ilmoita epäilysi ensin suoraan esimiehellesi.

Nimetön ilmoittaminen lomakkeella hyväksytään, mutta suosittelemme että ilmoitat henkilöllisyytesi tapauksen tutkinnan edistämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi tai ilmoittaa epäilystäsi sähköpostiosoitteeseen ethics@posti.com.

Palaute on:
Palaute koskee:

Ilmoittamasi asia käsitellään luottamuksellisesti ja henkilöllisyytesi pyritään pitämään salassa, elleivät lain säännökset toisin määrää. Henkilöllisyytesi annetaan tiedoksi ainoastaan rajatulle ryhmälle, joka on vastuussa mahdollisen väärinkäytöksen selvittämisestä.

Posti varmistaa että työntekijään, joka on hyvässä uskossa ilmoittanut epäilynsä työntekijän toimintaohjeiden vastaisesta toiminnasta, ei kohdistu ilmoituksen takia seuraamuksia.

Kaikki ilmoitukset mahdollisesta eettisten ohjeiden vastaisesta toiminnasta käsitellään, ja ilmoitettu epäily tutkitaan hienotunteisesti ja asianmukaisesti.

Kysymyksiin ja epäilyihin, joissa henkilöllisyys on ilmoitettu, vastaa henkilö, joka on vastuussa epäilyn käsittelemisestä asianomaisessa yhtiössä, liiketoimintaryhmässä tai konsernitoiminnoissa.