>

Sonja, tuotantoesimies

Koulutukseltani olen ylioppilas ja kosmetologi, terveydenhoitajan opinnot ovat vielä kesken. Työkokemusta minulla on Postilta, kauneudenhoitoalalta ja myyntityöstä. 

Hain lukio-opintojeni ohelle 13 vuotta sitten töitä ja Postilla oli iltalajittelua tarjolla. Tykkäsin itsenäisestä työstä ja pääsin heti kesällä kokoaikaiseksi. Olin opiskelujen välivuodet ja kesät Kouvolassa postityöntekijänä. Muutin pääkaupunkiseudulle keväällä 2016 ja sen jälkeen pääsin Espooseen ryhmävastaavaksi. Nyt olen toiminut puoli vuotta tuotantoesimiehen tehtävässä Vantaalla. 

Tuotantoesimiehen työ on minulle mieluista ja voin todella sanoa, että olen aina viihtynyt Postilla. Täällä on mahdollisuus kehittyä ja erilaisia töitä on paljon. Esimiehenä pääsee tekemään paljon monipuolisia työtehtäviä, yksikään päivä ei ole samanlainen.

Postin ulkopuolella ei aina tunnisteta, että meillä on paljon osaavia ja ahkeria ihmisiä, jotka ovat ylpeitä työstään ja Postista yrityksenä. Myös halu palvella asiakkaita hyvin, on postilaisille erittäin tärkeää.