>

Michael varhaisjakelussa

main_image

Michael työskenteli kesällä varhaisjakajana Vantaalla. 

– Perehdytys varhaisjakeluun oli käytännönläheistä. Kaksi ensimmäistä työvuoroa harjoittelin yhdessä kokeneemman lehdenjakajan kanssa. Opin käytännöt ja työn sisällön, jakelulaitteen käytön sekä kotiseudun jakelupiirit ja olin valmis lähtemään reitille yksin.

Kokemuksena tämä kesätyö oli opettavainen ja varmuus lisääntyi työn myötä. – Auton käsittely sujuu nyt entistä paremmin ja lisäksi opin maltillisuutta. Yöaikaan täytyy noudattaa kiireettömyyttä virheiden välttämiseksi, vaikka jakelureitti onkin työtä täynnä. Parasta oli työkavereiden kanssa rupattelu ennen työvuoron alkamista. Ja se, että sain tehdä töitä öiseen aikaan.

Michaelin esimies Eila kiittää virheettömästi ja ajallaan tehdystä työstä.

– Joustavana ja auttavaisena Michael teki ylimääräisiä piirejä alueensa lähistöllä sekä perehdytti muita työntekijöitä. Hän kiinnitti ertiyistä huomiota työturvallisuusasioihin ja tarkkaavaisena ilmoitti turvahavainnoista välittömästi ja muutenkin selvitti heti epäselvyydet. Erityisestä huolellisuudesta kertoo, että Michael oli ohi ajellessaan käynyt tarkistamassa muutamia paikkoja vielä omalla ajallaankin, esimies sanoo.

Michaelin mielestä työskentely Postissa kannatti.
– Tulisin mielellään uudelleenkin töihin, Michael sanoo.

Michaelin motto: ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”