>

Aatu postin esikäsittelyssä

main_image

Aatu teki kesän ajan jakelun esityötä Keminmaan terminaalissa. 

Tehtäviin kuului vastaanottaa aamuisin saapuva posti, purkaa ja lajitella, kuin myös järjestää posti jakojärjestykseen ja tehdä osoiteselvityksiä. Perustehtäviensä lisäksi Aatu osoitti poikkeuksellista vastuunkantokykyä ottamalla vastaan kokeneemman työntekijän tehtävät vain kahden ensimmäisen viikkonsa jälkeen.

Aatu itse kiittelee hyvää perehdytystä.

– Eniten pidin siitä, että kaikki olivat auttavaisia. Työtehtävät Postissa avasivat silmäni ihan uuteen maailmaan. Nyt ymmärrän, miten tämä koko yritys ja työt toimivat. Tajusin myös, miksi tilaamani paketti tai lehti saattaa joskus viivästyä hieman. Tämä voi tavallisesta tallaajasta tuntua helpolta työltä, mutta ei se aina ole. Parasta oli koko porukka, jonka kanssa sain työskennellä. Sain heti töihin tullessani lämpimän vastaanoton, jota arvostan paljon. Tämä työ toi myös itselleni sopivan rytmin. Vaikka varhaiset aamut eivät olekaan parhaimpia puoliani, ei harmittanut herätä ja lähteä töihin, Aatu pohtii.

– Aatun tehtävät hoituivat hyvin ja ajallaan. Hän oli oma-aloitteinen ja aina valmis tekemään kaiken, mitä pyydetään. Osaavalle tekijälle on töitä tarjolla. Aatu jatkaa meillä kesän jälkeen, kertoo Aatun esimies Jani.

Aatun motto: ”Vaikka kaatuisikin jopa sen seitsemän kertaa, on uskallettava nousta se kahdeksaskin”