>

Lilli arvostaa joustavaa työnantajaa

main_image

Lilli, 25, oli ensimmäisen kerran Postissa töissä kymmenen vuotta sitten puhelinluetteloita jakamassa. Sen jälkeen hän on työskennellyt Postissa viime kesän ja edellisen joulun. – Olen ollut koko ajan Herttoniemen jakelutoimipaikassa ja aina useimmiten sisätehtävissä.

Lillillä on paljon tuttuja Postissa sekä kausityöntekijöinä että vakituisina. – Posti on mielestäni hyvä työnantaja. Työvuoroista voi sopia joustavasti ja työjärjestelyissä otetaan hyvin huomioon myös työntekijöiden toiveet. Esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja mukavia.

Lilli opiskelee bioanalytiikkaa Metropolian ammattikorkeakoulussa ja valmistuu sieltä kahden vuoden päästä. – Voin tulla tekemään tänne keväälläkin keikkaa, jos kutsu käy. Muutama satanenkin on pienistä työjaksoista opiskelijalle iso raha.

Tänä jouluna Lilli tekee postitöitä kolmen viikon jakson. Hänen työvuoronsa kestää aamukuudesta yhteentoista. – Yleensä olen heti aamulla yhteislajittelussa ja autan aina siellä, missä on tarvetta, kasaan reittejä ja selvittelen epäselviä osoitteita.

Herttoniemen jakelussa suhtaudutaan Lillin mukaan kausityöntekijöihin tosi hyvin, – Olemme täällä vakituista henkilökuntaa auttamassa ja se kyllä huomataan ja tunnustetaan. Reittilajittelu on helppoa, kun on vain tarkkana, että postit menevät jakajille juuri oikeaan järjestykseen.