Posti yrityksenä
Hallinnointi
Vastuullisuus
Ura meillä
Media
Kuva -

Kuva -

Kausityö

Posti on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sitoutuen noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita. Kesätyöpaikat tulevat hakuun maalis-huhtikuussa, ja niistä ilmoitetaan Avoimet työpaikat -sivulla.

Postissa työskentee tänä kesänä 2 400 kesätyöntekijää. Kausiapua tarvitaan myös joulun, ystävänpäivän ja pääsiäsen aikaan. Haluamme sanoa suuren kiitoksen kaikille reippaille kausityöntekijöillemme!

Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee postinjakelussa, mutta meillä on nuoria myös asiantuntijatehtävissä.

Kuva -

Kesätyöntekijät asiantuntijatehtävissä

Esa-Pekan, Petterin, Marin, Minnin, Katrin, Remun ja Eerikan mielestä työskentely Postilla on ollut mielekästä ja opettavaista. Kukin on oppinut omien vastuualueidensa yksityiskohtia. Työtehtävien koetaan tukevan pääaineopintoja ja mahdollisia tulevia työtehtäviäkin. Töiden nähdään tuovan lisää syvyyttä opintojen oheen. Lue lisää.

Kuva -

Nooran kymmenes kesä Postilla

Noora jakaa tämänkin kesän postia Turun keskustassa. Kauppakorkeakoulusta vuoden päästä valmistuva Noora on Postilla töissä jo kymmenettä kesää. Vastuulliseen kesätyöpaikkaan on hyvä palata. Lue lisää.

Kuva -

Yle Summerin Tumen päivä postimiehenä

Miten sujuu Suomen tunnetuimpiin tubettajiin lukeutuvalta Yle Summerin juontajalta Tumelta postimiehen työt? No, ihan hyvin ne sujuvat. Lue lisää ja katso videot.

Kuva -

Liikunnallinen työ kiinnosti Anttonia

Antton on postityössä jo konkari, sillä tämä on jo viides kesä, kun hän vetää tutun Posti-paidan yllensä Vantaan Koivukylän jakelutoimipaikassa. Ensimmäisen kerran Antton tuli kesätöihin 17-vuotiaana, ja Posti on samalla hänen ensimmäinen työpaikkansa. Lue lisää.