Kuva -

Kuva -

Vastuullinen työnantaja

Uralla kehittyminen ja onnistuminen

Asiantunteva ja omistautunut henkilöstö on selkärankamme, ja haluamme tukea henkilöstömme kehittymistä. Logistiikan, jakelun ja lajittelun parissa meillä on mahdollista suorittaa perus- ja ammattitutkintoja. Organisaatiossamme on lähes rajattomasti mahdollisuuksia työssä oppimiseen, ja kannustamme myös työkiertoon. Osaamistamme laajennamme 70-20-10 -periaatteella.

Postin työntekijät ja heidän esimiehensä käyvät säännöllisesti suoritus- ja kehityskeskusteluita. Niissä sovitaan työntekijän tavoitteista, kehittymistarpeista ja muista tärkeistä työhön liittyvistä asioista. Onnistumisista palkitseminen on myös luonteva osa kulttuuriamme. Maksamme tulospalkkiota asiantuntijoille ja esimiehille. Postissa on Suomen suurin henkilöstörahasto, johon kuuluvat automaattisesti konsernin kaikki Suomen työntekijät.

Hyvinvointi ja liikunta ovat keskeisiä

Meidät tunnetaan edelläkävijänä henkilöstön työhyvinvoinnin edistäjänä. Vuonna 2006 perustamamme Työhyvinvointisäätiö keskittyy henkilöstömme työkyvyn ja terveyden edistämiseen. Säätiö tarjoaa liikunta- ja virkistystapahtumia, kuntoremontteja ja aktiiviperhelomia.

Henkilöstömme liikuntaohjelmassa voi puolestaan harrastaa omaehtoista tai työyhteisölle järjestettyä liikuntaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Joukkueemme on vuosittain mukana Kilometrikisassa. Posti vuokraa myös omistamiaan vapaa-ajan asuntoja työntekijöilleen henkilökuntahintaan.

Panostamme esimiestyön kehittämiseen ja johtamiseen, työn ja työympäristön suunnitteluun sekä ergonomiaan ja työturvallisuuteen. Ennaltaehkäisevällä työllä olemme saaneet sairauspoissaolojen, työtapaturmien ja työkyvyttömyyseläkkeiden määrät laskuun. Tarjoamme henkilöstöllemme laajat työterveyshuollon palvelut.