>

Kasper, Solution Manager

"Tiukasti tosiaan tukeva työyhteisö"

Olen koulutukseltani tuotantotalouden insinööri (AMK). Olen työskennellyt Postin ICT-yksikössä ratkaisupäällikkönä vuodesta 2016 lähtien. Työssäni olen vastuussa Postin eri pääasiakkaiden ICT-projektien vetämisestä, suunnittelusta ja hallinnoinnista.

Minulla on yhteensä 11 vuoden kokemus logistiikan ja IT-järjestelmien pystyttämisestä, huoltamisesta, sekä teknisten prosessien suunnittelusta ennen Posti-uraani. Päädyin Postille töihin, koska olin hakemassa muutosta toimialaan, ja vanha kollega ehdotti, että hakisin tänne.

Urasiirtymäni on ollut sinänsä helppo, sillä entisessä työpaikassani tein myös muutoksia logistiikkaa tukevissa IT-järjestelmissä. Muutos on ollut samalla myös mielenkiintoinen, sillä nyt prosessit liittyvät suoraan kuljetukseen entisen valmistusprosessien tukemisen sijaan.

Postilla parasta on hyvä yhteishenki ja se, että täällä on kosolti uusia haasteita, joihin tarttua. Työtehtäväni ovat haastavia, mutta samalla mielenkiintoisia. Joka päivä on uuden oppimista, mikä toisaalta on se, mistä työssäni eniten pidän. Olen iloinen siitä, että meillä on täällä tiukasti toisiaan tukeva työyhteisö, jonka kanssa pärjää tukalimmassakin paikassa.