>

Antti, Head of Freight Services

”Tukijalkana korkea osaaminen”

Posti-urani alkoi syksyllä 2007 yhtiön ensimmäisessä trainee-ohjelmassa, joka kesti puolitoista vuotta. Ohjelma painottui osaltani sekä kotimaan logistiikkaan että kansainväliseen logistiikkaan Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Suurin osa lähes 10-vuotisesta urastani Postilla on liittynyt raskaamman tavaran kuljettamiseen eli rahtipalveluihin. Tehtävät ovat pitäneet sisällä kehityspäällikön, tuotepäällikön sekä business managerin töitä. Nykyisessä asemassani vastaan kotimaan rahtituotteesta sekä sen kannattavuudesta ja kehityksestä yhdessä tiimini kanssa. Postin mahdollistaman urakehityksen ansiosta olen päässyt ensin oppimaan toiminnan yksityiskohdat, minkä jälkeen ison kuvan hahmottaminen on ollut huomattavasti helpompaa.

Posti kannustaa työntekijöitään kehittämään yritystä ja liiketoimintaa jatkuvasti paremmaksi sekä innovoimaan uusia palveluita asiakastarpeiden mukaan. Tämä seikka antaa hurjasti mahdollisuuksia tulevaisuudelle Postissa. Mahdollisuuksia on paljon myös uraansa aloitteleville.

Näen, että Postin vahvuutena ja tukijalkana on korkea osaaminen. En usko, että alalta löytyy yhtään näin laajasti markkinoilla toimivaa tekijää ja osaavaa henkilöstöä.