Hae jouluntekijäksi

main_image

– Joulukorttilajittelussa oli aitoa joulutunnelmaa.

Näin tuumaa viime vuoden jouluntekijä Kati, yksi monista työhönsä tyytyväisistä jouluapulaisistamme. Tule sinäkin tekemään joulua kanssamme!

Haemme nyt

JOULUNTEKIJÖITÄ postinlajittelu ja -käsittelytöihin postikeskuksiimme ja jakelupisteisiin ympäri Suomea. Jouluntekijän työt sisältävät konelajittelua ja käsin tehtävää lajittelutyötä. Jouluntekijän työt sisältävät konelajittelua ja käsin tehtävää lajittelutyötä.

Aloitamme jouluilon välittämisen jo marraskuussa, ja kiireisin huippu ajoittuu joulukuun iltoihin. Jouluntekijät työskentelevät niin aamu-, ilta- kuin yövuoroissakin. Osassa yksiköistä työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Jouluntekijät ovat tunnetusti huolellisia, ripeitä ja positiivisella asenteella varustettuja. Lisäksi jouluntekijän tulee olla vähintään 18-vuotias ja suomen kielen taitoinen.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Linkin takana aukeaa rekrytointiportaalimme, jossa hakemalla termillä ”joulu” löydät listan paikoista. Käsittelemme hakemuksia koko ajan. Paikkoja riittää pitkälle joulukuulle asti.

Hae nyt jouluntekijäksi