>

Kauppias Janne tarjoaa kauppa- ja postipalvelut sekä työntekijöille lisää työtunteja

Vaasassa K-supermarketin yrittäjänä toimiva Janne Ylä-Autio on ollut yrittäjä ja myös Postin kumppani jo 14 vuotta. Janne pyörittää Vaasassa kahta markettia: Kuninkaantiellä ja Huutoniemellä. Postipalveluja ja ruokakauppapalveluja yrittäjä tarjoaa kummassakin marketissa.

- Asiakkaat saavat meille tulleessaan yhdestä ja samasta paikkaa enemmän palveluja. Saamme myös lisää asiakasvirtaa kauppaamme, kun meillä on postipalvelut. Toisaalta voin tarjota työntekijöillemme lisää työtä. On rakennettu hyvä kokonaisuus, joka tukee kaikkia osapuolia. 

Huutoniemen K-supermarketissa on vastikään tehty remontti, jotta postin palveluille saatiin lisää tilaa ja oma tiski. Nyt postipalvelut saadaan tarjottua asiakkaille tehokkaasti. Kiireisimpinä aikoina Janne hyppää itsekin auttamaan postiin liittyvissä palveluissa – vaikka hänellä on paljon koulutettuja työntekijöitä, jotka osaavat ”postin asiat”.

- Erityisesti juhla- ja sesonkiaikoina paketteja vastaanotetaan ja luovutetaan valtavia määriä. Mielenkiinnolla odotan tulevaa joulua, toivottavasti pakettimäärä kasvaa entisestään.

Janne nostaa asiakkaan kohtaamisen ja hyvän palvelun merkityksen ykkösasiakseen.

- Yrittäjänä haluan palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Tämä on meidän kummankin marketin koko henkilöstön tärkein työtä ohjaava asia. Joskus asiakkaan asia vaatii pidemmän hetken, asioi asiakas sitten postin tai kaupan tiskillä. Useimmiten palvelutapahtumat sujuvat kyllä kädenkäänteessä.

Janne & tiimi tarjoaa supermarketista asiakkaille kattavat postipalvelut: pakettien jättämisestä ja vastaanottamisesta kirjeisiin, postimerkkeihin ja pakkausmateriaaleihin saakka.

Tiesitkö?

Posti tarjoaa työtä lähes 1000 kumppanilleen postinjakelussa ja kuljetuspalveluissa. Posteja puolestaan on yli 800 kumppanilla. Kaikkiaan saamme tehdä noin 3000 yrittäjän kanssa yhteistyötä!

Vuosittain ostamme yrittäjiltä ja yrityksiltä palveluita noin 200 miljoonalla eurolla. Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä, ja yhdessä yrittäjien kanssa pidämme suomalaisten arjen sujuvana.

Onneksi olkoon suomalaiset yrittäjät!

Vuosittain 5.9. on Yrittäjän päivä. Toivotamme onnea ja menestystä kaikille yrittäjäasiakkaillemme! Kiitollisena juhlistamme myös lähes 3 000 suomalaista yrittäjää, joiden kanssa Posti palvelee suomalaisia päivittäin koko Suomessa. Kiitos yhteistyöstä, menestystä ja sujuvaa arkea! (www.yrittajanpaiva.fi)