>

”Sen mitä Posti tarvitsee, sen mie järjestän”

Autoilija Antti Hämäläinen perustettiin 2006. Isoisän ja isän jalanjälkiä seurannut Antti perusti oman toiminimen oltuaan isällään töissä 10 vuotta. Aluksi oli yksi auto, nyt niitä on kolme, joista yksi on Postin ajossa. Antti on tehnyt Postin kanssa yhteistyötä 2012 lähtien. Postin osuus koko yrityksen toiminnasta on noin 70 prosenttia.

Antin ja hänen 10 työntekijäänsä tekevät työtä kolmessa vuorossa. Tehtäviin kuuluvat tavarankuljetus, postien kuljettaminen, sanomalehtien noutaminen ja terminaalitoiminnot.

- Yhteistyö Postin kanssa on mukavan vaihtelevaa ja monipuolista. Aamu- ja päivävuoroissa ajetaan rahtia Lappeenrannan alueella, sitten noudetaan terminaalista päiväposti ja viedään se Imatralle ja tuodaan paluukyydissä myös postia, Antti listaa.

Antin porukka tekee Postin Lappeenrannan rahtiterminaalissa töitä ympäri vuorokauden. Yöllä saapuva tavara puretaan ja lajitellaan, aamulla ja päivällä sitä luovutetaan asiakkaille sekä lastataan lähteviin autoihin. Yöllä myös haetaan Kouvolassa painettavat Etelä-Saimaa-sanomalehdet Lappeenrannan lukijoita varten.

- Mukavinta yrittäjyydessä on se, että voin itse valita, mitä teen. Olen päivittäin paljon mukana tuotannon töissä, vaikka työvuorosuunnittelun ja hallintohommatkin siinä sivussa teen.

Syksyllä rekka-auto vaihtuu metsästyskivääriin, kun Antti suuntaa lintu- ja hirvijahtiin.

- Välillä pitää lähteä jonnekin, kun kotona hommat ovat siinä jatkuvasti ympärillä. Metsällä ajatukset siirtyvät väkisinkin töistä ihan muualle.

Muille yrittäjille Antti lähettää iloiset terveiset, että koittakaa jaksaa ja muistakaa vetää välillä henkeä!

 

Tiesitkö?

Posti tarjoaa työtä lähes 1000 kumppanilleen postinjakelussa ja kuljetuspalveluissa. Posteja puolestaan on yli 800 kumppanilla. Kaikkiaan saamme tehdä noin 3000 yrittäjän kanssa yhteistyötä!

Vuosittain ostamme yrittäjiltä ja yrityksiltä palveluita noin 200 miljoonalla eurolla. Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä, ja yhdessä yrittäjien kanssa pidämme suomalaisten arjen sujuvana.

Onneksi olkoon suomalaiset yrittäjät!

Vuosittain 5.9. on Yrittäjän päivä. Toivotamme onnea ja menestystä kaikille yrittäjäasiakkaillemme! Kiitollisena juhlistamme myös lähes 3 000 suomalaista yrittäjää, joiden kanssa Posti palvelee suomalaisia päivittäin koko Suomessa. Kiitos yhteistyöstä, menestystä ja sujuvaa arkea! (www.yrittajanpaiva.fi)