>

Paljon onnea ja menestystä yrittäjät!

Keskiviikko 5.9. on Yrittäjän päivä. Toivotamme onnea ja menestystä kaikille yrittäjäasiakkaillemme! Kiitollisena juhlistamme myös lähes 3 000 suomalaista yrittäjää, joiden kanssa Posti palvelee suomalaisia päivittäin koko Suomessa.

Kiitos yhteistyöstä, te olette meille tärkeitä!

"Yhteen hiilen puhaltaminen, vahva yhteistyötahto ja -asenne tuovat varmuutta menestymiselle. Posti on pitkäjänteisesti tarjonnut yhteistyömahdollisuuden suurelle osalle yrittäjiä Suomessa ja osoittaa arvostusta yrittäjien arvokkaalle työlle. Tämä yhteistyö pitää yhteiskuntamme rattaita pyörimässä, tuo yrittäjien perheille elantoa ja menestystä. Kannustan muitakin yrityksiä rohkeasti tarttumaan samanlaiseen toimintatapaan!”
Riitta Antinmäki, Yrittäjän Päivä -säätiön puheenjohtaja

"Yhteistyössä yrittäjien kanssa varmistamme laadukkaat palvelut niin kuljettamisessa, postin- ja paketinjakelussa kuin esimerkiksi palvelemalla posteissa. Yhdessä pidämme suomalaisten arjen sujuvana." 
Markku Gerdt, Postin hankinnoista vastaava johtaja

Lue yrittäjien tarinoita yhteistyöstä Postin kanssa

 Kauppias Janne Ylä-Autio

Kauppias Janne Ylä-Autio 
Vaasa

 

 

Autoilija Antti Hämäläinen

Autoilija Antti Hämäläinen
Iisalmi

Kuljetusyrittäjä Kari Rönkkö

Kuljetusyrittäjä Kari Rönkkö
Iisalmi

 

Yrittäjä Kaisa Tarvainen

Yrittäjä Kaisa Tarvainen
Saarijärvi

 

Trans Ferdinand

Trans Ferdinand
Helsinki

 

 

Kuljetus Leistilä

Kuljetus Leistilä
Nakkila

 

JBus
Sodankylä ja Ivalo

 

   

 

Tiesitkö?

Posti tarjoaa työtä lähes 1000 kumppanilleen postinjakelussa ja kuljetuspalveluissa. Posteja puolestaan on yli 800 kumppanilla. Kaikkiaan saamme tehdä noin 3000 yrittäjän kanssa yhteistyötä!

Vuosittain ostamme yrittäjiltä ja yrityksiltä palveluita noin 200 miljoonalla eurolla. Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä, ja yhdessä yrittäjien kanssa pidämme suomalaisten arjen sujuvana.

Onneksi olkoon suomalaiset yrittäjät!

Vuosittain 5.9. on Yrittäjän päivä. Toivotamme onnea ja menestystä kaikille yrittäjäasiakkaillemme! Kiitollisena juhlistamme myös lähes 3 000 suomalaista yrittäjää, joiden kanssa Posti palvelee suomalaisia päivittäin koko Suomessa. Kiitos yhteistyöstä, menestystä ja sujuvaa arkea! (www.yrittajanpaiva.fi)