Kuva -
Kuva -

Sponsorointi

Paitsi omien tehtäviensä ja tavoitteidensa täyttymisestä, Posti haluaa huolehtia osaltaan myös ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Meidän tapamme tehdä sitä on osoittaa tukea valituille kohteille, jotka koskettavat monien ihmisten elämää. Tuki perustuu vuorovaikutteiseen yhteistyöhön, jossa Postilla ei ole pelkästään rahoittajan, vaan myös aktiivisen toimijan rooli.

Valitsemamme yhteistyökohteet heijastavat Postin arvomaailmaa. Ne edustavat vastuullista joukkuepeliä, ympäristön hyvinvoinnin edistämistä ja elämistä ihmisten ja yritysten arjessa.

Posti on jo useampana jouluna tehnyt lahjoituksen asiakkaiden ja yhteistyökumppanien joululahjojen sijaan. Jouluna 2018 tukemme meni Suomen Punaisen Ristin auttamistyölle kotimaassa, ja vuonna 2019 tuki meni John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojelutyöhön. Olemme myös mukana Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön #MEIDÄNMERI-kampanjassa suojelemassa yhteistä mertamme.

​​​​Tammikuussa 2019 osallistuimme Operaatio Ankkaan, Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n kampanjaan lasten lukutaidon edistämiseksi.

Postin sponsorointikohteista päättää Postin johtoryhmä ja lahjoituksista Postin hallitus. Toimimme vuosittain näiden päätösten puitteissa.

 

Tee sponsorointi­hakemus

sponsorointi@posti.com

Tee sponsorointi­hakemus

sponsorointi@posti.com