Kuva -
Kuva -

Sponsorointi

Paitsi omien tehtäviensä ja tavoitteidensa täyttymisestä, Posti haluaa huolehtia osaltaan myös asiakkaidensa ja työntekijöidensä hyvinvoinnista. Meidän tapamme tehdä sitä on osoittaa tukea valituille kohteille, jotka koskettavat monien ihmisten elämää. Tuki perustuu vuorovaikutteiseen yhteistyöhön, jossa Postilla ei ole pelkästään rahoittajan, vaan myös aktiivisen toimijan rooli.

Valitsemamme sponsorointiyhteistyökohteet heijastavat Postin arvomaailmaa. Ne edustavat vastuullista joukkuepeliä, elämistä ihmisten ja yritysten arjessa ja tinkimätöntä suhtautumista omaan työhön. Olemme olleet mukana mahdollistamassa niin urheilun ja kulttuurin harrastustoimintaa kuin omien alojensa huippuosaajien kansainvälistä menestystä.

Posti on jo useampana jouluna tehnyt lahjoituksen asiakkaiden ja yhteistyökumppanien joululahjojen sijaan. Jouluna 2015 tukemme meni SOS-lapsikylän kotimaan toiminnalle, jouluna 2016 WWF:n Itämerityölle ja vuonna 2017 Sotiemme veteraanit -keräykseen ja Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Postin sponsorointikohteista päättää Postin johtoryhmä ja lahjoituksista Postin hallitus. Toimimme vuosittain näiden päätösten puitteissa.

Tee sponsorointi­hakemus

sponsorointi@posti.com