Kuva -
Kuva -

Sponsorointi

Paitsi omien tehtäviensä ja tavoitteidensa täyttymisestä, Posti haluaa huolehtia osaltaan myös asiakkaidensa ja työntekijöidensä hyvinvoinnista. Meidän tapamme tehdä sitä on osoittaa tukea valituille kohteille, jotka koskettavat monien ihmisten elämää. Tuki perustuu vuorovaikutteiseen yhteistyöhön, jossa Postilla ei ole pelkästään rahoittajan, vaan myös aktiivisen toimijan rooli.

Valitsemamme sponsorointiyhteistyökohteet heijastavat Postin arvomaailmaa. Ne edustavat vastuullista joukkuepeliä, elämistä ihmisten ja yritysten arjessa ja tinkimätöntä suhtautumista omaan työhön. Olemme olleet mukana mahdollistamassa niin urheilun ja kulttuurin harrastustoimintaa kuin omien alojensa huippuosaajien kansainvälistä menestystä.

Posti on jo useampana jouluna tehnyt lahjoituksen asiakkaiden ja yhteistyökumppanien joululahjojen sijaan. Jouluna 2017 tukemme meni Sotiemme veteraanit -keräykseen sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle ja vuonna 2018 Suomen Punaisen Ristin auttamistyölle kotimaassa.

Osana Suomen juhlavuoden hankettaan Posti lahjoitti vuonna 2017 kaikille kolmasluokkalaisille postimerkit ja kortit. Osa Postin kirjelaatikoista Helsingin keskustassa sai ylleen sateenkaaren värit Helsinki Pride -viikon ajaksi kesällä 2018. ​​​​Tammikuussa 2019 osallistuimme Operaatio Ankkaan, Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n kampanjaan lasten lukutaidon edistämiseksi.

Postin sponsorointikohteista päättää Postin johtoryhmä ja lahjoituksista Postin hallitus. Toimimme vuosittain näiden päätösten puitteissa.

Tee sponsorointi­hakemus

sponsorointi@posti.com