Kuva -
Kuva -

Posti järjestää toimintojaan pakettilajittelussa

Pakettilajittelu-uudistuksella vastataan muuttuviin asiakastarpeisiin. Posti tavoittelee joustavia ja kilpailijoiden kanssa samantasoisia työehtoja Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintaryhmän lajittelutoiminnoissa.

Kuva - Miksi muutos tehdään?

Miksi muutos tehdään?

Kilpailu verkkokaupassa on erittäin kovaa. Nyt tehtävä muutos auttaa meitä vastaamaan toimintaympäristömme ja asiakkaidemme tarpeiden nopeaan muutokseen ja lisää palveluidemme joustavuutta. Katso useimmin kysytyt kysymykset aiheesta.

Lue lisää
Kuva - Miten muutos vaikuttaa henkilöstöön?

Miten muutos vaikuttaa henkilöstöön?

Muutoksen yhteydessä ei ole henkilöstön vähentämistarvetta, mutta se vaatii muutoksia työehtosopimuksiin. Tuemme henkilöstöä tässä muutoksessa ja panostamme merkittävästi siihen, että muutoksesta aiheutuvia välittömiä vaikutuksia minimoidaan.

Lue lisää


Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on tiedottanut aloittavansa lakon. Laiton lakko alkaa PAU:n ilmoituksen mukaan 1.9.2019 klo 22.00 ja päättyy keskiviikkona 4.9.2019 klo 24.00.

Vielä on liian aikaista lähteä arvioimaan, millaisia vaikutuksia mahdollisilla lakoilla on. Olemme varautuneet mahdollisiin häiriötilanteisiin. Jos häiriöitä tulee, teemme kaikkemme, jotta vaikutukset asiakkaille jäisivät mahdollisimman vähäisiksi ja lyhytaikaisiksi.

Tiedotamme mahdollisista häiriöistä jatkuvasti tällä sivulla.