Paula Viikari nimitetty Postin työkyky- ja hyvinvointijohtajaksi

11.03.2024

Paula Viikari on nimitetty Posti-konsernin työkyky- ja hyvinvointijohtajaksi (Wellbeing Director). Hän siirtyy tehtävään Valiolta, jossa hän on tehnyt pitkän uran muun muassa tehtaanjohtajana sekä osaamisen kehittämisen ja työhyvinvoinnin parissa. Postilla hänen vastuullaan tulee olemaan työhyvinvoinnin ja sen mittaamisen pitkäjänteinen kehittäminen. Hän raportoi tehtävässään Anna Salmelle, joka vastaa henkilöstöstä, viestinnästä ja vastuullisuudesta ja on Posti-konsernin johtoryhmän jäsen. Paula aloittaa Postilla viimeistään kesäkuun 2024 alussa.

”Työmme työhyvinvoinnin edistämiseksi on edennyt oikeaan suuntaan ja olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi, mutta matkamme tämän osalta kuitenkin jatkuu. Olen erittäin iloinen, että pääsemme jatkamaan tätä työtä yhdessä Paulan kanssa. Paulalla on monipuolinen kokemus hyvinvoinnin kehittämisestä ja on hienoa saada hänen osaamisensa Postin ja postilaisten käyttöön. Hyvä työkykyjohtaminen tukee niin Postin strategiaa, se on arvojemme sekä johtamisperiaatteidemme mukaista, mutta varmistaa myös sen, että voimme kaikki tehdä työmme tyytyväisempinä, terveempinä ja paremmin.”, sanoo Anna Salmi.

”Olen saanut tehdä Valiolla pitkän ja monipuolisen uran ja uskon, että tällä kokemuksella pystyn aidosti tuomaan lisäarvoa myös Postille. Posti on monipuolisuudessaan ja mittakaavassaan äärimmäisen kiinnostava toimija ja odotan jo, että pääsen tutustumaan ihmisiin ja toimintaympäristöön Postilla keskeisiä sidosryhmiä unohtamatta. Ihmisten hyvinvoinnin merkitys tuloksenteossa ja tavoitteiden saavuttamisessa on selkeä. Haluan olla edistämässä sellaista työkulttuuria, jossa hyvinvointi ja tuloksentekokyky ovat parhaassa mahdollisessa balanssissa”, sanoo Paula Viikari.