Postin ja Olvin pitkäaikainen yhteistyö runkokuljetuksissa jatkuu

28.01.2022

Posti Rahtipalvelut on tehnyt jatkosopimuksen runkokuljetuksista pitkäaikaisen ja merkittävän asiakkaansa Olvin kanssa. Sopimus sisältää runkokuljetukset Olvin Iisalmen panimolta kaikkiin Olvin ja sovittuihin Postin jakeluterminaaleihin Suomessa sekä paluukuljetukset Iisalmeen. Posti ja Olvi tekevät sovituilla paikkakunnilla myös yhteistyötä juomien jakelussa kauppoihin ja ravintoloihin. Juomien jakelusopimukseen sisältyy hyllytyspalvelujen jatkuminen ennallaan Transvalin kanssa.

”Olemme tehneet Olvin kanssa pitkään yhteistyötä ja on hienoa, että voimme jatkaa yhteistä matkaamme. Arvostamme asiakkaamme ammattimaista työtä myös vastuullisuuden eteen. Olvin tavoin ympäristötehokkuuden ja kestävän kehityksen edistäminen ovat osa päivittäistä arjen tekemistämme. Vähennämme rahtikuljetustemme päästöjä mm. käyttämällä vaihtoehtoisia polttoaineita sekä hyödyntämällä toiminnassa reittisuunnittelua, kuormatilojen täyttöasteita, ajoneuvojen käyttöasteita ja ajotavan seurantaa”, Rahtipalveluiden liiketoimintajohtaja Antti Wikström toteaa.

Olvi valitsi yhteistyökumppanikseen vastuullisen Postin

”Postilla on ollut kykyä vastata toimialan vaihteleviin tarpeisiin, josta hyvänä esimerkkinä on viime kesän ennätyksellisen pitkään jatkuneet helteet ja siitä seurannut juomien kova kysyntä. Posti ja heidän yhteistyökumppaninsa pystyivät hoitamaan hienosti myös viime kesän kuljetustarpeet.
Olemme tehneet pitkään yhteistyötä ja kehittäneet jatkuvasti molempien toimintaa sujuvammaksi. Kaikkien yritysten toiminnassa tänä päivänä korostuu vastuullisuusasiat. Tällä kertaa yhteistyökumppanin valintaan erityisesti vaikutti Postin vastuullisuusohjelma ja lähivuosien suunnitelmat hiilijalanjäljen pienentämiseksi”, Olvi logistiikkapäällikkö Timo Miettinen toteaa.

Postin ja Olvin yhteistyö runkokuljetuksissa käynnistyi vuonna 2012.