COMPANY
Posti jälleen kansainvälisen World Sustainability Awards 2022 -vastuullisuuskilpailun finalistiksi
Tiedotteet ja uutiset

Posti jälleen kansainvälisen World Sustainability Awards 2022 -vastuullisuuskilpailun finalistiksi

12.8.2022

Posti on valittu jälleen kansainvälisen World Sustainability Awards 2022 -vastuullisuuskilpailun finalistiksi. Posti on finalistina Profit with Purpose -sarjassa seitsemän muun yrityksen kanssa.

Sarjassa palkitaan yrityksiä jotka “ovat asettaneet kestävän kasvun liiketoimintansa ytimeen”. Posti päivitti vuonna 2021 strategiansa ja osana tätä työtä myös olemassaolonsa tarkoituksen eli purposen: ”Toimitamme vastuullisesti sen millä on merkitystä – sinun ehdoillasi.”

“Logistiikka on yksi saastuttavimmista toimialoista ja ainoita jossa päästöt kasvavat, eivät laske. Samalla toimiva logistiikka on ihmisten elämälle välttämättömyys. Siksi meidän on kyettävä katkaisemaan logistiikan kysynnän kasvun ja päästöjen kasvun yhteys ja kuljetettava asioita päästöittä”, sanoo Postin vastuullisuusjohtaja Noomi Jägerhorn.

”Vastuullisuus on täysin keskeinen osa Postin strategiaa, arvoja ja olemassaolon tarkoitusta. Jotta asioiden toimittamista voitaisiin tehdä kestävästi myös tulevaisuudessa, meidän on kyettävä toimimaan tuottamatta päästöjä ja varmistettava, että ihmisillä on hyvä olla.”

Viime vuonna Posti valittiin finalistiksi ja palkittiin voittajana päästövähennyssarjassa.

Alallaan arvostettu maailmanlaajuinen kilpailu järjestetään vuosittain. Tänä vuonna raati palkitsee yrityksiä 11 kategoriassa eri vastuullisuustoimista kuten päästövähennykset, kiertotalous sekä monimuotoisuus.

Kilpailun järjestää Sustainability Leaders -verkosto. Kaikki kilpailun sarjat sekä finalistit löytyvät kilpailun verkkosivuilla osoitteessa worldsustainabilityleaders.com/events/awards/shortlist .