Logistiikkaratkaisujen johtaja Sari Helander siirtyy pois Postin palveluksesta

26.04.2019

Posti Groupin Logistiikkaratkaisut -liiketoimintaryhmän johtaja ja johtoryhmän jäsen Sari Helander jättää tehtävänsä Postissa siirtyäkseen uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Helander on toiminut Postissa vuodesta 2011 talous- ja rahoitusjohtajana ja vuodesta 2018 lähtien Postin logistiikkatoiminnoista vastaavana johtajana.

- Talous- ja rahoitusjohtajana Sari oli uudistamassa menestyksellisesti Postia ja sen strategiaa historiallisen rajun murroksen keskellä. Hän oli avainasemassa yhtiön talouden kannattavuuden ylläpitämisessä ja kustannustehokkuuden parantamisessa. Logistiikkaratkaisujen johtajana hän toteutti onnistuneesti Postin ja Transvalin logistiikkatoimintojen yhdistämisen. Haluan kiittää häntä pitkäaikaisesta kumppanuudesta yhtiön johdossa ja ansiokkaasta työstä Postin hyväksi. Toivotan hänelle parhainta menestystä tulevissa haasteissa, kiittää Posti Groupin toimitusjohtaja Heikki Malinen.

- Posti on uudistunut todella merkittävästi työvuosieni aikana. Haluan kiittää Postia ja kaikkia postilaisia huikeista yhteisistä vuosista muutoksen keskellä. Samalla toivotan teille, ja etenkin Logistiikkaratkaisujen sekä Transvalin väelle parasta mahdollista onnea ja menestystä jatkoon, sanoo Helander.

Toimitusjohtaja Heikki Malinen toimii Logistiikkaratkaisujen johtajana oman toimensa ohella.

Malisen mukaan Postin on jatkettava määrätietoisesti uudistumistaan kyetäkseen vastaamaan paremmin markkinoiden tarpeisiin. Postin strategisena tavoitteena on hakea kannattavaa kasvua ydinliiketoiminnoista, erityisesti paketeissa, verkkokaupassa ja logistiikassa. Tämä tavoite edellyttää kilpailukyvyn nostamista uudelle tasolle, asiakaskokemuksen parantamista edelleen, investointeja uuteen teknologiaan sekä kustannustehokkuuden merkittävää lisäämistä kaikissa liiketoiminnoissa kovan kilpailun takia. Samalla Posti virtaviivaistaa toiminnan rakenteitaan uuden toimintamallin mukaisesti.