Petteri Naulapää nimitetty Postin uudeksi ICT- ja digitalisaatiojohtajaksi

27.04.2018

DI Petteri Naulapää, 49, on nimitetty Posti Group Oyj:n ICT- ja digitalisaatiojohtajaksi (SVP, ICT and Digitalization) ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.8.2018.

Petteri Naulapää

ICT on ratkaisevassa roolissa Postin toiminnoissa ja palveluissa. Naulapäällä on entuudestaan vankka kokemus digitaalisista muutoshankkeista sekä kaupan alalla että teollisuudessa. Hän on toiminut Stockmannin CIO:na vuodesta 2015 ja tätä ennen Vaisalassa vuodesta 2010.

- Olemme kehittämässä uuden ajan digitaalisia posti- ja logistiikkapalveluja tarjotaksemme asiakkaille voittavan palvelukokemuksen. Yhtä lailla meille on tärkeää varmistaa, että toiminnoissamme käytetään sopivimpia digitaalisia ratkaisuja robotiikkaa ja AI:ta unohtamatta. Pakettivolyymimme kasvoi viime vuonna voimakkaasti, ja tämän kasvun mahdollistaa edelläkävijyys myös digitaalisissa ratkaisuissa. On hienoa saada Petteri Naulapään kokemus ja näkemys ohjaamaan ICT:n kehittämistämme, Posti Groupin toimitusjohtaja Heikki Malinen sanoo.

- Posti on kiinnostavassa vaiheessa, jossa digitalisaatio edellyttää uusien liiketoimintamallien luomista. Kaikkien suomalaisten tuntemalla Postilla on tässä paljon saavutettavaa. Tavaravirtojen sujuvuus, toimitusten nopeus ja asiakaskokemus määrittävät, miten verkkokauppa kehittyy tulevaisuudessa. Teknologian lisäksi toimintamallien tulee kehittyä jatkuvasti. Postissa on jo entuudestaan paljon osaamista. Tulen panostamaan digitaalisen osaamisen monipuolisuuteen ja hakemaan kehitykseen vielä lisää vauhtia, Naulapää kertoo.

Naulapää raportoi toimitusjohtaja Heikki Maliselle.