OpusCapitan yhteistoimintaneuvottelut päättyneet

30.05.2018

OpusCapita käynnisti 3.5.2018 toimintojensa uudelleenjärjestely -ohjelman tuottavuuden parantamiseksi yhtiössä. Ohjelman tavoitteena oli kohdistaa entistä paremmin yhtiön sisäiset resurssit tuotekehitykseen tehtävien investointien tukemiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Osana uudistusohjelmaa OpusCapita aloitti useassa toimintamaassaan yhteistoimintaneuvottelut, joissa henkilöstön vähentämistarve Suomessa oli enintään 20 henkilöä ja muissa maissa yhteensä enintään 20 henkilöä. Yhteistoimintaneuvottelut on nyt saatu päätökseen ja niiden tuloksena vähennys on yhteensä 14 henkilöä Suomessa ja muissa maissa yhteensä 14 henkilöä.

Vähennystarvetta saatiin pienennettyä erilaisten vapaaehtoisten järjestelyjen, tehtävien siirron ja toteutettujen vaihtoehtoisten säästötoimien myötä.

OpusCapita on käynyt läpi laajamittaisen uudistumisen viime vuosina ja OpusCapitan ytimen muodostaa nyt hankinnan, laskutuksen ja kassanhallinnan globaalit automaatioratkaisut B2B (yritykseltä-yritykselle) asiakkaille. Yhtiön strategiana on tarjota yrityksille reaaliaikainen näkyvyys liiketoimintoihin sekä mahdollistaa, että yritykset voivat myydä, ostaa ja maksaa nopeasti ja turvallisesti. OpusCapita välittää vuosittain satoja miljoonia sähköisiä transaktioita asiakasverkostossaan.