Posti ja CGI kumppanuuteen digitaalisen viestinvälityksen palveluissa

30.01.2024

Posti ja IT- ja konsultointiyhtiö CGI ovat allekirjoittaneet 10-vuotisen sopimuksen strategisesta monikanavaisen viestinvälityspalvelun kumppanuudesta. Sopimuksen myötä Posti siirtää näiden parissa työskentelevät 88 ammattilaista Suomessa, Puolassa, Latviassa ja Virossa CGI:n palvelukseen. 

Palvelutuotannon siirtämisen lisäksi yhtiöt käynnistävät uudistushankkeen, jossa pitkään palvellut teknologia modernisoidaan. Uudistuksen jälkeen palvelu vastaa paremmin asiakkaiden yhä nopeammin muuttuviin tarpeisiin sekä tulevaisuuden tietoturva- ja toimintavarmuusvaatimuksiin. 

"Aiempi kokemuksemme yhteistyöstä CGI:n kanssa muun muassa ohjelmistorobotiikan ja palkkahallinnon alueilla on vakuuttanut meidät CGI:n digitaalisen palvelutuotannon laadusta”, sanoo Kimmo Salakka, Postin Postipalveluiden strategiajohtaja, joka myös vastaa tuotehallinnasta ja IT:stä.  

“Nyt solmittu kumppanuus varmistaa digitaaliset ratkaisut, jotka ovat erittäin tärkeitä Postin monikanavaisille viestintäpalveluille. Tämä on merkittävä uutinen myös asiakas- ja kuluttajanäkökulmasta, sillä sopimuksen myötä tarjonta ja palvelut paranevat entisestään ja viestinnän turvallisuus paranee. CGI on yritys, johon voimme luottaa sekä tarvitsemiemme digitaalisten viestintäratkaisujen toimittajana että 88 siirtyvästä ammattilaisestamme hyvin huolehtivana työnantajana.” 

CGI auttaa logistiikkayrityksiä maailmanlaajuisesti liiketoiminnan muutosten eteenpäinviemisessä muun muassa IT-modernisoinnin, IoT-ratkaisujen, kyberturvallisuuden ja muiden kehittyneiden teknologioiden avulla.  

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia riippumattomia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Suomessa CGI työllistää yli 3 900 henkilöä eri puolilla maata, ja sillä on 11 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 91 500 konsulttia ja muuta asiantuntijaa. Lisätietoja osoitteessa cgi.com.