Anssi Heiliö on nimitetty Postin työsuhdejohtajaksi

29.01.2024

Anssi Heiliö (OTM) on nimitetty Posti-konsernin työsuhdejohtajaksi (Director, Labour Relations). Hänen vastuullaan ovat muun muassa liittoyhteistyö, yhteistoiminta, työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin liittyvät asiat, kuten työehtosopimusneuvottelut. Heiliö on työskennellyt Postissa vuodesta 2008. Hän raportoi tehtävässään Anna Salmelle, joka vastaa henkilöstöstä, viestinnästä ja vastuullisuudesta ja on Posti-konsernin johtoryhmän jäsen.

“Anssilla on pitkä kokemus Postissa ja hän tuntee yhtiön hyvin. Hän on vahva ja osaava työsuhdeasioiden ammattilainen, joka johtaa ihmislähtöisellä otteella. Anssin hyvät ja luottamukselliset suhteet eri sidosryhmiin ovat arvokkaita, kun jatkamme työntekijäkokemuksen ja työmarkkinasuhteiden parantamista. Työsuhdeasioiden kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, ja on ilo saada Anssin vankka kokemus aiempaakin laajemmin Postin ja postilaisten käyttöön”, sanoo Anna Salmi.

“Kiitän luottamuksesta. Postissa on viime vuosina tehty paljon töitä luottamuksen rakentamiseksi sekä työsuhdeasioiden kehittämiseksi henkilöstön ja henkilöstön edustajien kanssa. On ilo saada jatkaa tätä työtä yhdessä tiimini ja eri sidosryhmien kanssa”, sanoo Anssi Heiliö.