Aditro Logistics ostaa ruotsalaisen pakkausratkaisuihin erikoistuneen Cargo Support Holding C.S.H. AB:n

03.06.2024

Aditro Logistics, yksi suurimmista varastointi- ja logistiikkayrityksistä Ruotsissa ja osa Posti Groupia, on ostanut ruotsalaisen Cargo Support Holding C.S.H. AB:n koko osakekannan.

Yrityskauppa tukee Postin strategisia tavoitteita ja vahvistaa Aditro Logisticsin kasvumahdollisuuksia Ruotsissa erityisesti teollisuuslogistiikassa. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman. Logistiikassa toimivan ja laadukkaan pakkaamisen lisäarvo korostuu. Cargo Support AB:n asiantuntemus pakkausten suunnittelussa ja valmistamisessa sekä sen ammattitaitoinen henkilökunta antavat Aditro Logisticsille erinomaiset mahdollisuudet kasvaa edelleen. Tavoitteenamme on tarjota kaikki logistiikkapalvelut yhden luukun palvelukumppanina. Nyt asiakkaamme saavat tehokkaat, räätälöidyt ja laadukkaat pakkausratkaisut osana logistiikkatarjontaamme", sanoo Postin Ruotsin toiminnoista vastaava Aditro Logisticsin toimitusjohtaja Per Zandrén.

"On hienoa jatkaa tarinaamme osana Aditro Logisticsia. Saamme käyttöömme resursseja, joiden avulla voimme kasvaa edelleen. Yhdistämällä voimamme voimme tehdä entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme, olipa kyse sitten erikoispakkauksista tai kokonaisvaltaisista sisälogistiikkaratkaisuista. Toimintamme ytimessä on joustavuus ja asiakaslähtöisyys, ja tämän tunnistan myös Aditro Logisticsissa", sanoo Cargo Support AB:n toimitusjohtaja Karl Lundberg.