31 000 postikorttia ilahduttaa veteraaneja ja sotiemme naisia itsenäisyyspäivänä

30.11.2023

Posti ja veteraaniliitot järjestivät jo yhdeksättä kertaa korttikampanjan, jossa ilahdutetaan sotiemme veteraaneja, sotiemme naisia ja lottia postikortilla.

Korttikampanja jatkui suosittuna tänäkin vuonna, sillä kampanjaan lähetettiin peräti 31 000 korttia. Korttien toimitus on alkanut, ja kortit ovat perillä itsenäisyyspäivään mennessä.

Korttikampanjalla haluttiin muistuttaa yhteydenpidon tärkeydestä ja antaa suomalaisille mahdollisuus kiittää veteraaneja, sotiemme naisia ja lottia heidän panoksestaan Suomen itsenäisyyden eteen.

”Suuri kiitos kaikille lähettäjille. Veteraanien ikäpolvelle kirjeet ja kortit ovat kaikkein tutuimpia viestintäkeinoja. Iäkkäämmät ihmiset saattavat kokea yksinäisyyttä, eikä heillä ehkä ole käytössään digitaalisia yhteydenpidon välineitä”, sanoo kotimaan kuluttajakirjepalveluista vastaava johtaja Sami Määttä Postista.

Veteraaneja on keskuudessamme vielä noin 2 300. Sotiemme naisia on noin 7 000, lottia noin 600 ja pikkulottia noin 3 200.

”Itsenäisyyspäivän kortti tuo arvostavan tervehdyksen sotiemme veteraaneille sekä heidän puolisoilleen ja leskilleen. Yksin asuvalle kortti voi olla päivän ainoa hetki, kun saa kosketuksen toiseen ihmiseen ”, sanoo varainhankinnan päällikkö Pia Mikkonen Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -keräyksestä.

”Mahtavaa, että niin moni lähti kampanjaan mukaan ja halusi ilahduttaa lottiamme ja veteraanejamme. Lämmin kiitos kaikille korttien lähettäjille”, sanoo Susan Mykrä Lotta Svärd Säätiöstä.

Postinjakajat vievät kortit veteraaneille, sotiemme naisille ja lotille Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton, Kaatuneitten Omaisten Liiton ja Lotta Svärd Säätiön osoitetietojen mukaan.

Lue lisää: www.posti.fi/kiitos