Posti avaa 37 väliaikaista noutopistettä joulusesongin ajaksi

22.11.2023

Joulu on vilkasta aikaa pakettitoimituksille. Posti avaa väliaikaisia noutopisteitä ympäri Suomea, jotta joulun paketit pääsisivät sujuvasti perille.

”Toimitimme viime vuoden sesonkiviikkoina miltei 7 miljoonaa pakettia. Tänäkin vuonna paketteja tulee olemaan liikkeellä runsain määrin. Haluamme varmistaa sujuvat toimitukset ja hyvän joulumielen”, Postin liiketoimintajohtaja Kaj Kulp kertoo.

Avaamme 37 väliaikaista noutopistettä perjantaina 24.11. Väliaikaiset noutopisteet sijoitetaan suosittujen automaattien lähelle, jotta matka noutamaan ei olisi pitkä, jos automaatti onkin täynnä. Paketin voi myös tilata suoraan väliaikaiseen noutopisteeseen.

Katso väliaikaiset noutopisteet Postin verkkosivuilta.

Väliaikaisten noutopisteiden lisäksi palvelemme noin 1 000 palvelupisteellä ja 2 200 pakettiautomaatilla ympäri Suomen. Kaikkien palvelupisteiden sijainnit ja aukiolot voi tarkistaa osoitteesta posti.fi/kartta.

Posti aloittaa suurimmissa kaupungeissa pakettien lauantaitoimitukset automaatteihin, palvelupisteisiin ja väliaikaisiin noutopisteisiin lauantaina 25.11. Lauantaitoimituksia tehdään alueilla, joissa pakettiliikennettä on eniten, ja ne jatkuvat lauantaihin 16.12. asti.

”Kannustamme hakemaan paketit nopeasti erityisesti automaateista, sillä vapautuvasta lokerosta on iloa myös muille”, Kaj Kulp kertoo.