Posti suunnittelee uuden varaston rakentamista Järvenpäähän

22.06.2023

Posti Group Oyj suunnittelee uuden varaston rakentamista Järvenpäähän Transvalin käyttöön. Asia on keskeneräinen eikä esimerkiksi rakennuttamispäätöstä mahdollisesta varastosta ole vielä tehty. Asiasta tiedotetaan lisää, mikäli hanke etenee ja siihen liittyvät päätökset on tehty.

Posti-konserniin kuuluva Transval on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja Suomessa ja Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Transvalin uusin 30 000 neliömetrin ja 400 000 kuution kokoinen varastorakennus valmistui Sipooseen vuonna 2022.

Posti on kertonut aiemmin myös toisesta suuresta suunnitteilla olevasta hankkeesta, uudesta logistiikkakeskuksesta. Se aloittaisi toimintansa aikaisintaan tämän vuosikymmenen jälkimmäisellä puoliskolla. Päätös sen sijainnista on edelleen kesken, mutta neuvotteluita ja tarkempia selvityksiä on jatkettu Akaan, Hämeenlinnan ja Janakkalan kanssa. Toteutuessaan uusi logistiikkakeskus tukisi verkkokaupan kasvua sekä vahvistaisi Postin kyvykkyyttä tuottaa tehokkaita, nopeita ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti optimoituja palveluita koko verkkokauppalogistiikan arvoketju huomioiden.