Posti palkkaa joulusesonkiin yli 1 300 työntekijää

25.10.2023

Palkkaamme tänäkin vuonna joulusesonkiin ison määrän, yli 1 300 jouluntekijää eri puolilla Suomea. Jouluntekijöitä tarvitaan tueksi logistiikka-, jakelu-, lajittelu- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä joulun väliaikaisiin noutopisteisiin.

Verkkokaupan kasvu on lisännyt jouluna toimittamiemme pakettien määrää, ja joulukortin lähettäminen on yhä tärkeä perinne monelle.

”Me postilaiset välitämme jouluniloa kaikkialla Suomessa ja haluamme omalta osaltamme varmistaa, että asiakkaidemme jouluvalmistelut sujuvat hyvin. Jouluntekijöiden työpanos on meille todella tärkeä”, kertoo Jenni Ailio, joka vastaa Postin tuotannon tehtävien sesonkirekrytoinneista.

Sesonkityö on suosittua varsinkin opiskelijoiden keskuudessa, koska työvuoroissa on valinnanvaraa. Tarjolla on tehtävän mukaan aamu-, päivä-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputöitä marras-joulukuun aikana.

Posti on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka. Joulutyö on monelle myös perinne, johon halutaan palata vuosi vuodelta uudestaan.

Rekrytoinnit ovat jo käynnissä, ja tehtäviä avataan lisää lokakuun aikana. Postin julkaisemiin jouluntekijöiden työpaikkoihin ja tehtäviin eri puolilla Suomea voi tutustua osoitteessa https://careers.posti.com/jouluntekijat.