Muutoksia Postin johtoryhmässä

18.08.2023

Timo Koskinen jättää tehtävänsä Posti-konsernin henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Sujuvan siirtymäajan varmistamiseksi Koskinen jatkaa Postissa Senior Advisor -roolissa kevääseen 2024 saakka. Tässä tehtävässään Koskinen vastaa myös tulevista työehtosopimusneuvotteluista. Hän raportoi tehtävässä toimitusjohtaja Turkka Kuusistolle.

Uuden henkilöstöjohtajan rekrytointiprosessi aloitetaan välittömästi. Konsernin johtoryhmän jäsen Anna Salmi ottaa väliaikaisesti vastuulleen henkilöstöyksikön vetämisen nykyisen toimensa ohella. Salmi on työskennellyt Postissa vuodesta 2021 vastuullaan brändi, viestintä ja vastuullisuus.

“Timo Koskisen ja hänen tiiminsä johdolla on tehty hyvää työtä ja haluan kiittää häntä meille tärkeiden askeleiden ottamisesta etenkin työntekijäkokemuksen ja työmarkkinasuhteiden parantamisessa. Henkilöstö on keskeinen voimavara menestyksemme rakentamisessa ja kiitos Timon tekemän työn tästä on hyvä jatkaa seuraavaan vaiheeseen”, sanoo Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

“Viime vuosina olemme tiimini kanssa panostaneet erityisesti luottamuksen rakentamiseen työyhteisössä, työturvallisuuteen ja johtamisen kehittämiseen. Olemme myös saaneet palautetta henkilöstöltä ja henkilöstön edustajilta, että työ on edennyt oikeaan suuntaan, ja tiedän tämän matkan jatkuvan”, Timo Koskinen sanoo.