Anna Salmi on nimitetty Posti-konsernin henkilöstö-, viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi

18.10.2023

main_image

Anna Salmi on nimitetty Posti-konsernin henkilöstö-, viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi

 

Posti-konsernin johtoryhmän jäsen Anna Salmi on nimitetty konsernin henkilöstöstä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaavaksi johtajaksi (SVP, People, Communications and Sustainability) 1.11.2023 lähtien. Hän toimi vt. henkilöstöjohtajana oman aiemman toimensa ohella elokuusta 2023. Henkilöstö-, viestintä- ja vastuullisuustiimit kuuluvat jatkossa samaan yksikköön.

“Ihmiset, postilaiset alansa parhaina osaajina, ovat meille keskeinen voimavara, kun rakennamme Postista tulevaisuudenkestävää yhtiötä ja parempaa työpaikkaa. On erittäin tärkeää, että jatkamme panostamista työtekijäkokemuksen parantamiseen sekä yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämiseen. Annan johdolla vauhditamme nyt tätä työtä ja olen vakuuttunut siitä, että yhdessä tiiminsä kanssa hänellä on kaikki edellytykset viedä meidät seuraavalle tasolle”, sanoo Turkka Kuusisto, Posti-konsernin toimitusjohtaja.

“Etenemme oikeaan suuntaan, mutta työ on pitkäjänteistä ja paljon on vielä tehtävänä. Välittävä johtajuus ja hyvä esihenkilötyö, monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja osallisuus, työturvallisuus sekä henkilökohtaisen kasvun ja kehityspolun mahdollistaminen työntekijöillemme ovat teemoja, joiden parissa tulemme työskentelemään yhdessä tiimini kanssa. Vahva brändi rakentuu vahvasta ja positiivisesta työntekijäkokemuksesta sekä asiakaskokemuksesta. Koen, että uudessa roolissani pystyn parhaiten tukemaan meitä työyhteisönä matkallamme paremmaksi Postiksi ja kiitän luottamuksesta”, sanoo Anna Salmi.

Anna Salmi on ollut konsernin johtoryhmän jäsen vuodesta 2021.